Verzoekformulier Commissie Werkelijke Schade

Als u een integrale beoordeling hebt gehad van de UHT en u vindt dat u recht hebt op meer, dan kunt u zich melden bij de Commissie Werkelijke Schade. Download hiervoor het onderstaande verzoekformulier.

Hoe werkt dit formulier? 

  • Sinds begin november 2022 werkt de CWS met een nieuw verzoekformulier. Het oude formulier was kort, maar vroeg u ook om zelf lange verhalen te schrijven. Bij dit formulier is dat niet nodig. Per schadepost stellen we u korte vragen. Het formulier helpt u om alle mogelijke schadeposten langs te lopen, zodat wij een compleet beeld hebben van uw situatie. Vindt u het moeilijk om sommige dingen in te vullen? Dat is niet erg. We nemen contact met u op als er nog dingen onduidelijk zijn.
  • In het formulier staan alle schadeposten waarvoor u bij de CWS terecht kunt. Per schadepost stellen we vragen. Het formulier helpt u dus zelf ook om alles op een rijtje te krijgen. 
  • Licht uw schade toe in het formulier en vul bedragen zo nauwkeurig mogelijk in. Dan kunnen wij uw verzoek het beste beoordelen. Het formulier helpt u om alle mogelijke schadeposten langs te lopen, zodat wij een compleet beeld hebben van uw situatie. 
  • Vindt u het moeilijk om sommige dingen in te vullen? Dat is niet erg. We nemen contact met u op als er nog dingen onduidelijk zijn. 
  • Kunt u niet al uw uitleg kwijt op het formulier? Dan mag u ook een apart document (bijvoorbeeld in Word) meesturen. 
  • Het verzoekformulier ontvangen wij graag op het volgende e-mailadres: contact@schadedoortoeslagen.nl

Let op
Dit formulier kunt u alleen invullen door het te openen in Acrobat Reader op uw computer.
U kunt hier Acrobat Reader gratis downloaden: https://get.adobe.com/nl/reader/otherversions/